幫助

幫助

對話

幫助

私隱

上載嘅對話只會儲存喺呢個帳戶,亦只會用嚟寫報告。喺對話設定刪除對話,用佢整嘅報告都會一齊刪除;喺帳戶設定刪除帳戶,所有對話同報告都會刪晒。